Melon Bowl (5 liter, kb 30 adag)
Hozzávalók: 2 db sárgadinnye, 2 db narancs, 2 db citrom, 2 db lime, 2 db banán, 1 db őszibarack konzerv (hámozott, magozott), koktélcseresznye, 15 dkg cukor, 1 üveg Stolichnaya Vodka, 3 dl De Kuyper Melon likőr, 2 dl Fabbri Melon szirup, 2 liter ananászlé, 1 üveg Martini Brut pezsgő.
A buli előtt egy nappal, vágd cikkekre a sárgadinnyét, a narancsot, a citromot, a lime-ot, a banánt, az őszibarackot. Tedd egy nagy bólés tálba, cukrozd meg, add hozzá a koktélcseresznyét, az őszibarack konzerv levét, a vodkát, a likőrt és a szirupot. Kavard át és tedd be a hűtőszekrénybe, hadd érjenek össze az ízek. Szervírozás előtt öntsd hozzá az ananászlét, és a jéghideg Martini Brut pezsgőt. Ha kell, ízesítsd még cukorral, de inkább vodkával!
|