Elkészítés:
A burgonyát elõzõ nap megfőzzük, meghámozzuk és egy éjszakán át hűlni hagyjuk. A burgonyát és a megtisztított gombát szeletekre vágjuk. A húst olajjal és borssal bedörzsöljük. A tojást a tejjel jól összekeverjük és sóval ízesítjük. Omlettet készítünk a következő módon: két evőkanál vajat közepes lángon felforrósítunk, a gombát és a burgonyát beletesszük, sózzuk, borsozzuk. Amikor az alja megpirult, megfordítjuk és még öt percig sütjük. A tojásos tejet hozzáadjuk és megvárjuk míg besűrűsödik. A serpenyőt felforrósítjuk, a hús mindkét oldalát egy-egy percet sütjük. A tüzet lejjebb vesszük, a maradék vajat rátesszük a steak-re és készre sütjük. Az omlettel és vegyes salátával tálaljuk. |