Hozzávalók: 1 liter Bio Rizsital, 25 dekagramm búzadara, 2 kanál extra-szűz olaj, 5 dekagramm reszelt parmezán, 2 tojás.
Elkészítés: Forraljunk fel 1 liter sózott Bio Rizsitalt. Folyamatos keverés mellett szitáljuk bele a búzadarát, főzzük tovább takaréklángon a keveréket körülbelül 20 percig. Vegyük le a tűzről, és folyamatos keverés mellett adjuk hozzá az olajat, a sajtot és a tojásokat. Öntsük a keveréket egy enyhén benedvesített nagyon nagy tányérra úgy, hogy a búzadara körülbelül 1 cm vastag legyen. Hagyjuk kihűlni, aztán egy pohárral vágjunk belőle kerek darabokat. Zsírozzunk ki egy tepsit olívaolajjal, helyezzük bele a kis kerek adagokat, és szórjuk meg parmezánnal. 200 °C-on süssük 20 percig. Tálaljuk melegen. |